GABRIEL OPREA: UNPR nu va FUZIONA cu niciun partid

Presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, sustine ca partidul pe care il conduce nu va fuziona cu nicio alta formatiune politica.

‘Nu vom fuziona cu nimeni. (…) Suntem intr-o coalitie de guvernare, (…) ne respectam toate obligatiile. Sustinem Guvernul din care facem parte si presedintele Romaniei’, a declarat vineri, la Tulcea, liderul UNPR, GABRIEL OPREA. El a amintit ca a renuntat la calitatea de membru PSD atunci cand era ministru de Interne si a fost obligat sa numeasca politic o persoana.

CITESTE SI: DANIEL CONSTANTIN si CALIN POPESCU TARICEANU au semnat protocolul de fuziune al PC cu PLR – REACTII. UPDATE 

‘Cand faci parte dintr-o echipa, si acum facem echipa cu Guvernul Ponta, este un lucru de bun-simt in primul rand sa stai in aceeasi echipa si la bine si la rau. Asta am facut cu toate guvernele din care am facut parte si ne-am creat deja un brand si tinem la acest blazon’, a mai spus presedintele UNPR GABRIEL OPREA.

GABRIEL OPREA s-a intalnit vineri cu membrii organizatiei judetene a partidului in timpul sedintei fiind discutate directiile prioritare ale UNPR pentru urmatorii cinci ani, precum si Planul Politic National al partidului.

CITESTE SI: OPREA: A fost o negociere ca MJ sa treaca la UNPR; CAZANCIUC este un ministru in care eu am incredere 

Sursa foto: realitatea.net