GABRIEL OPREA: UNPR ramane devotat aliantei din care face parte

Presedintele UNPR, GABRIEL OPREA, a declarat sambata, la lucrarile Consiliului National al social-democratilor, ca PSD si UNPR “sunt aliati in cea mai serioasa si mai stabila constructie politica” iar formatiunea pe care o conduce ramane un “partener devotat” acestei aliante.

“PSD este si ramane o forta, pentru ca exprima vointa a milioane de romani, este vointa a milioane de tineri si varstnici, de muncitori, agricultori, a milioane de familii care muncesc pentru a-si construi un viitor. Va multumesc pentru corectitudinea parteneriatului politic pe care il avem. PSD si UNPR sunt aliati in cea mai serioasa si mai stabila constructie politica. Ne unesc aceleasi valori si principiile moderne ale politicii pe care o reprezentam. Sunt aici pentru a va asigura ca UNPR ramane acelasi partener devotat aliantei din care face parte”, a spus GABRIEL OPREA in discursul sau.

CITESTE SI: RAPORTUL lui VICTOR PONTA dupa un “CINCINAL” in fruntea PSD: Nu exista partid cu oameni perfecti. UPDATE 

GABRIEL OPREA a afirmat ca UNPR sustine atat Guvernul Ponta, cat si actuala majoritate parlamentara, “indiferent de speculatii”.

“Ne-am respectat cuvantul dat. De fiecare data ne-am demonstrat onestitatea si seriozitatea, fiindca am pus intotdeauna umarul la stabilitatea economica si politica a acestei tari. Vom face acelasi lucru in continuare. De aceea, sustinem Executivul condus de Victor Ponta si sustinem actuala majoritate parlamentara. Indiferent de speculatii, UNPR ramane fidel principiului stabilitatii. Suntem in acest Guvern pentru a guverna. Nu facem jocuri de culise, intelegeri pe sub masa si, cel mai important, nu ne lasam partenerii la greu. Acesta este modul in care UNPR intelege sa faca politica”, a sustinut GABRIEL OPREA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: CRED in DUMNEZEU, dar ma bucur de raul lui TRAIAN BASESCU 

Liderul UNPR a subliniat faptul ca formatiunea pe care o conduce este una “de constructie”, astfel ca il sustine pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele majore de securitate nationala, fiindca nu poate fi ignorat “contextul regional de securitate si nici rolul presedintelui in acest domeniu”.

“Totodata, UNPR ramane fidel interesului national. Sustine orice demers in acest sens, indiferent de initiatorul acestuia. Prin urmare, asa cum il sustinem pe Victor Ponta la guvernare, la fel il sustinem pe presedintele Klaus Iohannis in proiecte majore de securitate nationala, pe care si le asuma in acord cu prevederile Constitutiei. Suntem un partid de constructie. (…) Vom vota orice proiect de interes national pentru Romania”, a precizat GABRIEL OPREA.

Sursa foto: realitatea.net