GABRIEL OPREA: UNPR sustine proiectul de TAXARE a marilor AVERI si VOTUL de la varsta de 16 ani

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata, dupa reuniunea nationala a partidului, desfasurata la Poiana Brasov, ca formatiunea pe care conduce a adus stabiliatate economica Romaniei si ca sustine in continuare proiectul de taxare a marilor averi, precum si introducerea votului de la varsta de 16 ani, informeaza B1 TV.

Implinim, la 1 mai, cinci ani. (…) Un proiect care, indiferent ce spun ceilalti colegi din spatiul politic, a adus stabilitate economica si politica Romaniei, si o aduce si in clipa de fata, in clipe grele pentru tara noastra. (…) Sustinem pentru tineri votul de la 16 ani, daca tot platesc taxe de la 16 ani, trebuie sa modificam Constitutia ca sa poata vota de la 16 ani. Mergem mai departe cu proiectul nostru de taxare a marilor averi. Se vede clar ca peste 85% dintre romani doresc taxarea marilor averi”, a precizat liderul UNPR. 

CITESTE SI: VIDEO SOC GABRIEL OPREA A FOST SAU NU BODYGUARDUL LUI MIRON COZMA?

In cinci ani de zile ne-am respectat cuvantul, am sprijinit guvernele din care am facut parte si politica statului roman. Consideram ca exista cinci domenii in care avem expertiza: securitate, administratie, sanatate, agricultura si partea sociala”, a mai spus Oprea. 

Stire in curs de actualizare