OPREA: M-am intalnit cu Gorghiu si Blaga. Nu au reusit sa ma convinga cu privire la formarea majoritatii parlamentare. UPDATE

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a declarat in acesta seara, la postul Realitatea TV, ca Victor Ponta este un foarte bun Prim Ministru, care nu are o politica de stanga, ci o politica pentru Romania. Oprea a mai declarat despre Ponta ca este bun pentru Uniunea Europeana.

Intrebat despre relatiile cu Presedintele Romaniei, Gabriel Oprea a sustinut ca Iohannis este un om serios, care se tine de cuvant. “UNPR il sprijina pe Klaus Iohannis” a mai declarat Oprea. 

UPDATE 22:05: Gabriel Oprea a spus ca a avut intalniri cu copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, insa a precizat ca nu au reusit sa il convinga, cu privire la formarea majoritatii parlamentare, pentru inlaturarea Guvernului Ponta, pentru ca, afirma Oprea, UNPR “nu a facut niciodata parte dintr-o echipa care sa dea jos un Guvern”.
Ma intalnesc. Eu consider ca toti colegii, din celelalte partide, nu sunt dusmani politici, poate competitori politici (…) De obicei si de regula, nu m-am luat de oameni politici, desi, in interior, poate eram un vulcan. Fac acest lucru in continuare, m-am intalnit cu oameni politici pe care ii consider parteneri politici. Dincolo de ce discut, ma tin de cuvant. Vasile Blaga e un om serios. M-am intalnit cu ei. Nu au reusit sa ma convinga. Sunt intr-o echipa, intr-un Guvern. Niciodata nu am facut parte dintr-o echipa care sa dea jos un Guvern. UNPR chiar face ceva pentru Romania (…) Pentru orice proiect national care este un plus pentru Romania vreau sa stiti ca suntem alaturi“, a declarat Oprea.

In acest context, Gabriel Oprea a subliniat faptul ca “UNPR va merge, incet, dar sigur pe drumul lui fie ca vor unii sau nu, va asigura stabilitatea politica si economica, si in viitor, a Romaniei”.

Cred intr-un proiect national in care UNPR este un partid de cuvant, intr-un Guvern care munceste pentru tara asta (..) Dincolo de orice, e important pentru mine si pentru partidul meu faptul ca, vreti, nu vreti toata lumea ne cauta pentru ca suntem seriosi si ne tinem de cuvant. Au nevoie de oameni seriosi care se tin de cuvant. Stiti de ce au nevoie toti: de oameni ca mine, care nu se sperie usor. Sunt un om care nu se sperie la greu. UNPR deja a devenit un brand in Romania”, a adaugat Gabriel Oprea.

Stire in curs de actualizare.