GABRIEL OPREA: Voi conduce GUVERNUL ca un MILITAR, ca la ARMATA. Mai putina POLITICA si PROCEDURI si AVIZE mai rapide

Premierul interimar GABRIEL OPREA a declarat marti, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca va conduce Guvernul “ca un militar” si ca intentioneaza sa isi faca datoria atat timp cat prim-ministrul VICTOR PONTA lipseste.

“Am birou si Palatul Victoria, si la Interne. O sa-l conduc (Guvernul — n.r.) ca un militar. Mai putina politica, proceduri, vreau sa fie toate avizele foarte exacte, ca la armata. Sa ne facem datoria atat timp cat domnul prim-ministru VICTOR PONTA  este plecat. Il astept sa vina sanatos si sa isi reia munca”, a afirmat OPREA.

CITESTE SI: SEFUL MI6, ALEX YOUNGER, s-a intalnit cu prim – ministrul interimar, GABRIEL OPREA

Acesta a precizat ca vorbeste cu ICTOR PONTA in fiecare zi la telefon, dar nu crede ca va fi cazul sa il viziteze la Istanbul.

CITESTE SI: Decretul semnat de KLAUS IOHANNIS pentru desemnarea lui GABRIEL OPREA ca prim-ministru interimar, publicat in MO. UPDATE

“Vorbesc cu VICTOR PONTA in fiecare zi la telefon. Nu cred ca pot sa plec in aceasta perioada. Nu ca nu mi-as dori. Sunt prieten cu VICTOR PONTA, avem o relatie foarte buna si e normal sa fie asa. in aceasta perioada, daca va fi cazul, poate o sa merg, daca e ceva exceptional, dar nu cred ca va fi cazul. Vorbim si cred ca e suficient acest lucru. E normal sa mearga ministrii. Sunt si prieteni si asa se face”, a mai spus premierul interimar.

Sursa foto www.evz.ro