GABRIEL PETREA (TSD): MIHAI STURZU nu reprezinta TINERII DIN PSD in iesirile din ultimele zile

Secretarul general al Tineretului Social Democrat (TSD), GABRIEL PETREA, sustine ca MIHAI STURZU, presedintele TSD, NU REPREZINTA TINERII DIN PSD in iesirile publice din ultimele zile.

“Sambata, inaintea Congresului PSD, Mihai Sturzu a cerut Comitetului Executiv al Tineretului Social Democrat sprijinul pentru o candidatura la functia de vicepresedinte PSD. I l-am oferit, pentru ca noi, tinerii din PSD, credem in echipa, in solidaritate si in prietenie.

Duminica, Mihai Sturzu, uitand de toate aceste valori, a tinut, de la tribuna Congresului PSD, cel mai ipocrit discurs din istoria partidului. Impus de Victor Ponta la sefia TSD, acum exact doi ani de zile, in urma unui Congres in care a fost singurul candidat, Mihai Sturzu acuza, fara jena, CONGRESELE FARA COMPETITIE. Dupa ce doi ani la rand nu a fost vocea tinerilor in PSD, nici duminica el nu a reprezentat vocea organizatiei”, se arata intr-un comunicat transmis Agerpres de secretarul general al TSD.

Gabriel Petrea sustine ca Sturzu a vorbit in numele propriului interes, pentru obiective pe care TSD nu le cunoaste.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA A TRECUT LA REPRESALII? MIHAI STURZU NU A FOST LASAT IN SEDIUL PSD

“Problemele tinerilor din Romania, deci si ale celor din PSD, sunt LIPSA LOCURILOR DE MUNCA, SALARIILE FOARTE MICI, SUBFINANTAREA EDUCATIEI, nu “comunismul anilor 2015”.

Noi nu reprezentam tinerii din Romania care se tem de Ceausescu, presupunand ca ei exista, ci pe cei care SE TEM DE SARACIE; noi nu reprezentam tinerii care se tem de colectivizare, ci pe cei care se tem de austeritate; noi nu reprezentam tinerii fara principii si fara valori, ci pe cei care cred in dreptate, in educatie, in egalitate de sanse.

Si pentru ca duminica a vorbit despre curaj, sa spunem ca doi ani Mihai Sturzu nu a avut curajul sa se lupte pentru TSD, nu a avut curajul sa critice, nu a avut curajul sa faca ceva. Nici macar nu a avut curajul sa isi dea demisia de onoare atunci cand i s-a terminat mandatul de presedinte”, se arata in comunicatul semnat de secretarul general al TSD.

Sursa foto: ziare