Gabriela Coman, o adolescenta de 16 ani, a murit intr-un accident la Viseul de Sus

Gabriela Coman, o tanara de numai 16 ani din Viseul de Sus, a murit azi-noapte intr-un tragic accident rutier produs la iesirea din localitatea Viseul de Sus. Trei tineri au fost incarcerati, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un stalp din beton, din cauza vitezei excesive.

Soferul de 21 de ani ar fi chiar fiul sefului de politie din Viseul de Sus, Mircea Nistor, potrivit unor informatii neoficiale. Tanarul se pare ca avea permis de conducere de numai doua luni. 

Tinerii aflati in masina se intorceau de la o petrecere organizata dupa Babul Bobocilor de la Liceul din Viseu de Sus. Gabriela Coman a murit pe loc, toate incercarile medicilor de a o resuscita fiind in zadar.

Ceilalti doi raniti au fost transportati la spitalul din Baia Mare si sunt in stare critica, cu multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare, dar si traumatisme cranio-cerebrale.

Zeci de mesaje au fost postate de prieteni pe pagina de Facebook a Gabrielei Coman, potrivit presei locale. “Niciodata nu o sa te uitam scumpa noastra colega, nu imi vine sa cred ce s-a intamplat. Sunt niste momente atat de grele. Nu cred inca ca este adevarat. Pur si simplu e greu de crezut. Tu ne umpleai ziua cu bucurie, ne vor lipsi glumele tale, umor tau de a ne face ziua mai buna. Nu. De ce ai plecat asa de devreme de langa noi? Niciodata nu te vom uita. Odihneste-te in pace!”, scrie o colega a Gabrielei Coman.