Gabriela Cristea a pozat provocator in revista Tabu! Prezentatoarea tv a copiat-o pe Amy Winehouse GALERIE FOTO

Gabriela Cristea a realizat un pictorial provocator pentru revista Tabu, in care prezentatoarea de televiziune a renuntat la imaginea sa de fata cuminte. Gabi Cristea a intrat in pielea regretatei Amy Winehouse, un rol care a prins-o ca o manusa asa cum se poate vedea din galeria foto realizata de fotografii de la Tabu.

Gabriela Cristea a pozat pentru revista amintita, pictorialul realizat fiind unul de-a dreptul demential, vedeta de televiziune fiind surprinsa in ipostaza de bad girl, una care i se potriveste de minune.

Gabriela Cristea este vedeta incontestabila a ultimului numar din revista Tabu, prezentatoarea de televiziune intrand in pielea regretatei artiste britanice Amy Winehouse, pictorialul fiind realizat cu numai o zi inainte ca Gabi sa semneze actele de divort.

In afara pictorialului, Gabriela Cristea a acordat si un interviu extrem de interesant in care vorbeste despre divortul de Marcel Toader, planurile de viitor si imaginea sa reala.

“Vreau doar sa distrug mitul depresiei in care – vezi, Doamne! – as fi intrat dupa separarea de Marcel (…) Imi plang eu, cumva de mila??(…) Iar tema pictorialului nu am ales-o intamplator. Dincolo de faptul ca imi place la nebunie Amy Winehouse, vreau sa arat ca in fiecare dintre noi exista si o latura mai intunecata, “o fata rea”, cu o atitudine nonconformista. (…) In orice caz, nu vreau sa fiu perceputa ca o fata dulce, draguta,si eventual, fara noroc in viata, numai buna de compatimit. (…) Sunt o femeie normala, nu o papusica plangacioasa. Si, da, daca vreau, da, pot sa fiu si o Bad Girl!” sunt numai cateva dintre lucrurile pe care le-a spus Gabriela Cristea redactorilor sursei citate. 

Sursa foto: expresspress.ro si tabu.ro