Gabriela Cristea are un nou iubit. GALERIE FOTO

Gabriela Cristea a scapat definitiv de umbrele mariajului cu Marcel Toader! Vedeta traieste deja o poveste de dragoste cu Tavi Clonda, solistul din trupa care canta la emisiunea “Te vreau langa mine”, pe care Gabriela o prezinta la Kanal D.

Dupa un divort cu multe scandaluri, Gabi Cristea s-a adunat si toata vara si-a petrecut-o cu gandul ca, odata cu venirea toamnei, va incepe o viata noua. Si norocul i-a suras. Afacerea cu haine ii merge excelent, s-a intors in televiziune in forta si, poate cel mai important, iubeste din nou.

Gabriela s-a indragostit fara sa vrea de solistul trupei care canta la emisiunea ei, Tavi Clonda. Paparazzi Wowbiz i-au surprins pe cei doi vineri seara, intr-unul dintre mall-urile din Capitala.  Tavi si Gabi s-au dat de gol cu priviri intense si tineri tandre de mana.

Si, cum se afla la inceputul povestii de dragoste, cei doi au preocupari firesti pentru un cuplu de indragostiti: au luat masa la fast-food (pentru ca prezentatoarea TV tine la silueta, nu a mancat decat porumb fiert), au vizionat un film, dupa care s-au retras spre casa. Spre casa Gabrielei, care se pare ca si-a pierdut statutul de locuinta de burlacita, Tavi fiind mai mult decat bine primit in cocheta ei garsoniera.

Au mai iesit din casa, abia sambata seara cand au hotarat sa mai faca niste cumparaturi intr-un supermarket.

Surse foto: facebook.com, wowbiz.ro