Gabriela Cristea si-a revenit dupa divort. Are planuri mari

Gabriela Cristea a trecut peste socul divortului. S-a afundat in munca, iar week-end-urile le-a petrecut cu multa distractie pe litoral. Pentru viitorul apropiat, Gabi vrea sa se concetreze pe afaceri.

Viata sentimentala nu exceleaza in cazul Gabrielei Cristea, dar nici nu e la pamant. “Pe plan sentimental sunt linistita, singura, dar nu-mi fac planuri. Aici, numai momentul conteaza. Pot sa intalnesc pe cineva maine sau pot sa mai astept cateva luni bune sau poate chiar un an. Pretendenti au mai fost, dar nici unul care sa ma determine sa imi doresc o relatie”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

In schimb, pe plan profesional, Gabriela evolueza cu pasi repezi: “Atelierul de haine merge foarte bine si, peste numai cateva saptamani, voi lansa si o linie de haine casual, pentru ca am avut foarte multe cereri. In plus, intentionez sa ma mut in casa noua. Asa ca voi vinde garsoniera in care stau acum si, in functie de cum voi sta la capitolul finante, o sa ma orientez catre o casa mai mare.”, spune vedeta Kanal D.

Cat despre fostul sot, Marcel Toader, Gabi vrea sa intrerupa cat mai rapid orice legatura. Pe cei doi ii mai leaga o afacere, mai exact un proiect de parc acvatic, neconcretizat inca.  “Trebuie sa rezolvam si aceasta problema. Vom vorbi despre asta. Nu stiu daca e musai nevoie sa ne vedem noi doi, fata in fata, cred ca putem discuta si prin intermediar, dar asteptam pana in septembrie, pentru ca acum toata lumea e in vacanta. Nu mai stiu nimic despre el, nici nu-mi doresc, iar prietenilor comuni le-am zis sa nu-mi mai povesteasca despre el. Nu ma afecteaza, dar, pur si simplu, nu mai e treaba mea”, spune transant Gabi Cristea.

Sursa foto: facebook.com