FOTO GABRIELA FIREA A NASCUT AL TREILEA COPIL. BEBELUSUL poarta un nume CELEBRU

Senatoarea GABRIELA FIREA, purtatoarea de cuvant a PSD,  a NASCUT marti, 5 mai, al treilea sau copil. Proaspatul baietel al cuplului GABRIELA FIREA – FLORENTIN PANDELE cantareste 3,4 kilograme si are 50 de centimetri si a primit numele de ZIAN MIHAIL, dupa numele de botez al Parintelui ARSENIE BOCA.

GABRIELA FIREA, in varsta de 42 de ani, mai are doi copii, ambii baieti. Cel mai mare baiat al ei este TUDOR STEFAN, in varsta de 20 de ani, dintr-o casnicie anterioara, in timp ce mijlociul (primul copil al cuplului GABRIELA FIREA – FLORENTIN PANDELE) are doar 3 ani si se numeste DAVID PETRU.

CITESTE SI: Biroul GABRIELEI FIREA de la PARLAMENT a fost SPART. FOTO 

“Suntem foarte fericiti! Ne bucuram ca ZIAN MIHAIL  s-a nascut intr-o zi de sarbatoare, ziua Sfintei Irina, mesagera pacii si a credintei. E sanatos si asta e tot ceea ce conteaza acum. Abia astept sa il aduc acasa, toata familia este pregatita sa il rasfete!” a spus GABRIELA FIREA, imediat dupa nastere.

“Ma bucur ca sunt amandoi sanatosi. Cu totii ii asteptam pe Zian Mihail si pe Gabi sa ajunga acasa cu bine! Cu aceasta ocazie ii felicitam si le uram numai bine tuturor parintilor carora astazi li s-a nascut un copil, dar si celorlalte familii din Romania. Nimic nu este mai important decat venirea unui copil pe lume! Ei sunt viitorul nostru!”, a declarat si FLORENTIN PANDELE.

CITESTE SI: Gabi Firea: DNA va avea un buget mai mare decat in acest an 

“Nasterea a decurs in cele mai bune conditii. Ii felicit pe parinti si ma bucur ca am fost, inca o data, martor la fericirea lor. Baietelul a meritat pe deplin nota 10, este frumos si sanatos”, a declarat prof. conf. dr. NICOLAE POIANA, medicul care a asistat-o pe GABRIELA FIREA la nastere.

Sursa foto: realitatea.net, facebook / gabriela firea