Gabriela Firea a primit o dublă lovitură! Omul de incredere al acesteia și-a dat demisia, iar ”mâna dreaptă” a fost prinsă de poliția rutieră

Omul de încredere al Gabrielei Firea și-a dat demisia din funcția de consilier pe probleme de mobilitate și infrastructură al primarului general al Capitalei. Speranța Clișeru și-a dat demisia din funcția pe care o ocupa. Ea a fost numită în funcția de consilier al Gabrielei Firea în ianuarie 2019, scrie Capital.ro.

Pe 20 decembrie 2018, Speranţa Cliseru a fost demisă de Guvern din funcția de prefect al Capitalei. Aceasta a devenit celebră după protestul din 10 august 2018, atunci când a existat o controversă privind semnarea ordinului de intervenție în forță a jandarmilor la mitingul din Piața Victoriei.

Pe atunci, Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a menționat că fostul consilier al Gabrielei Firea a dat ordinul în jurul orei 23:30 ca jandarmii să intervină în forță. Gabriela Firea a explicat că ordinul a fost scris de jandarmi, iar Speranța Clișeru a îndeplinit o formalitate în a-l semna, scrie Fanatik.ro.

Aurelian Bădulescu, prins de poliția rutieră, a rămas pieton

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost surprins de radar în timp ce circula cu peste 100 de kilometri pe oră prin Capitală. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a rămas fără permis de conducere. Acesta a fost surprins de radar în timp ce conducea în zona Mihai Bravu cu peste 100 km/h.

Aurelian Bădulescu este cunoscut pentru declarațiile sale controversate. După ce au apărut conflicte între el și liderii PSD, viceprimarul a transmis că a mințit în legătură cu intervenția jandarmilor la mitingul 10 august.

„Am preferat să spun acel termen, că am minţit. Trebuie să ştiţi că este un vector de a atrage atenţia asupra unei situaţii, pentru că dacă aş fi spus să aduc lămuriri, nimeni nu ar fi reacţionat. Situaţia de pe data de 10 aduce noi situaţii la cunoştinţa Parchetului, care va trebui, în urma acestor declaraţii pe care le voi da şi care nu au avut legătură cu ce m-au întrebat procurorii la acel moment, să pornească pe alte piste pentru a identifica, în opinia mea, dacă sau nu 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”, a spus viceprimarul Capitalei la începutul acestui an, conform Digi24.ro.

Sursa foto: jurnalul