GABRIELA FIREA: Astept ca PNL sa explice sustinatorilor sai cum se opun REDUCERII TAXELOR

gabriela-firea

Purtatorul de cuvant al social-democratilor, GABRIELA FIREA, sustine ca liberalii mint cu privire la ce ar vrea sa faca pentru Romania. “Toata ziua de ieri o seama de lideri liberali au inceput sa ne explice faptul ca REDUCEREA FISCALITATII nu este buna.

Asta, in conditiile in care REDUCEREA FISCALITATII a fost una dintre politicile principale pe care le-au promovat in programul lui CATALIN PREDOIU. Este bine pentru romani totusi ca am aflat rapid faptul ca acesti oameni mint cu privire la ce ar vrea sa faca in ROMANIA”, afirma Firea intr-un comunicat transmis sambata presei.

CITESTE SI: PNL: REEXAMINAREA CODULUI FISCAL se impune ca urmare a proastei GUVERNARI 

Ea opineaza ca “PNL-ul istoric nu mai exista, ci exista doar un nou PDL”.

“Cei din PDL nu cunosc notiunea de politica pentru cetatean, iar guvernarea lor este cea mai buna dovada in acest sens. Niciodata pana la PDL Romania nu a fost condusa de oameni care sa promoveze atat de agresiv politici impotriva propriilor cetateni. Acum, romanii stiu ce ar insemna revenirea pedelistilor deghizati in liberali la guvernare”, mai spune purtatorul de cuvant al social-democratilor, adaugand ca asteapta ca “acesti oameni sa explice propriului electorat cum se opun REDUCERII TAXELOR din Romania”.

Dupa anuntul Administratiei Prezidentiale, prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a afirmat ca argumentele pentru care presedintele Iohannis a retrimis CODUL FISCAL in Parlament sunt corecte si ca reexaminarea documentului “se impune ca urmare a proastei guvernari”.

CITESTE SI: PLUMB vrea o SESIUNE PARLAMENTARA EXTRAORDINARA in august pentru CODUL FISCAL 

Intr-o declaratie acordata Agerpres, liderul deputatilor PNL, LUDOVIC ORBAN, a afirmat ulterior ca liberalii sustin in continuare Codul fiscal, dar inteleg si ingrijorarile lui KLAUS IOHANNIS in ceea ce priveste acest document.

Sursa foto: gandul