GABRIELA FIREA ATACA PNL pe tema LEGALIZARII BACSISULUI: PNL, partid anarhist

Senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat, joi, prin intermediul unui comunicat de presa, ca PNL se comporta ca un partid anarhist.

Declaratiile senatoarei vin in contextul nemultumirilor liberalilor cu privire la proiectul inaintat de Guvern- al fiscalizarii si legalizarii bacsisului,

Firea afirma ca acest proiect poate avea un impact masiv in lupta impotriva evaziunii fiscale, afirmând ca in peste 20 de stat bacsisul este legal.

Intelegem ca liberalii, prin vocea unor parlamentari, se opun inca unui proiect inaintat de Guvern-acela al fiscalizarii si legalizarii bacsisului. Nu as vrea sa ma refer acum la impactul pozitiv pe care aceasta masura poate sa il aiba in cadrul luptei impotriva evaziunii fiscale. in schimb, i-as indemna pe cei din „noul PDL” sa spuna deschis daca au impresia ca sectorul de turism este in haos in cele peste 20 de alte state care de asemenea au legalizat bacsisul”, a transmis Firea.

CITESTE SI: ORDONANTA privind CONTROALELE ANAF si IMPOZITAREA BACSISURILOR a fost ADOPTATA de Guvern. UPDATE

Senatorul social-democrat afirma ca liderii PNL au ajuns sa spuna „nu” militareste tuturor masurilor venite din partea coalitiei de guvernare.

Un partid care se opune oricarei solutii rezonabile de crestere a incasarilor bugetare ne duce cu gândul la o formatiune anarhista, nicidecum la una liberala. Dar faptul ca liderii PNL au ajuns sa spuna nu militareste absolut tuturor masurilor constructive venite din partea coalitiei de guvernare deja nu mai mira pe nimeni”, a continuat Firea.

CITESTE SI: EUGEN TEODOROVICI: Ordonanta privind IMPOZITAREA BACSISULUI va fi dezbatuta la urmatoarea SEDINTA DE GUVERN