GABRIELA FIREA bate in RETRAGERE. DECIZIE in dosarul de AMENINTARE al lui TRAIAN BASESCU

SENATORUL PSD GABRIELA FIREA bate in RETRAGERE in procesul de AMENINTARE, initial de SANTAJ, pe care i l-a intentat fostului presedinte TRAIAN BASESCU.

Astfel, la solicitarea fostului sef al statului TRAIAN BASESCU, GABRIELA FIREA a acceptat sa mearga la mediator. Din primele informatii, prima intalnire va avea loc miercurea viitoare. La aceasta intalnire va participa partea vatamata, GABRIELA FIREA, si avocatul ei, LUCIAN BOLCAS, care vor discuta cu negociatorul conditiile unei posibile impacari, informeaza postul Antena 3.

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU A FOST AUDIAT TIMP DE O ORA LA PARCHETUL GENERAL. UPDATE

TRAIAN BASESCU a decis sa deschida o procedura de mediere, dupa ce a vazut-o pe GABRIELA FIREA la televizor, spunand ca fostul sef al statului nici macar nu si-a prezentat scuze, declaratie pe care Traian Basescu a luat-o ca pe o posibilitate de impacare. Daca TRAIAN BASESCU si GABRIELA FIREA cad la pace, DOSARUL de AMENINTARE s-ar putea inchide de procurorii de la PARCHETUL GENERAL.

Scandalul dintre TRAIAN BASESCU si GABRIELA FIREA a inceput dupa ce fostul presedinte, referindu-se la senatorul PSD, a spus ca si acum poate spune ca aceasta este „o buna jurnalista, dar este catastrofala ca jurist”. „Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului ei, unde e primar. Ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele”, a spus TRAIAN BASESCU in aprilie 2014.

Sursa foto: gandul