Gabriela Firea: Daca USL nu va gasi o cale de rezolvare a problemelor, ce rost are sa mimam!

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a declarat duminica, la Realitatea TV, ca declaratia privind o posibila ruptura a USL in luna martie este una scoasa din context, insa a adaugat ca in situatia in care nu se va gasi o cale de rezolvare a problemelor din interior, atunci “nu mai are rost sa mimam”.

“Am spus ca se va rupe USL intr-un context, nu sunt un prezicator. Daca intr-adevar nu se va gasi nicio cale de rezolvare a asperitatilor, ce rost are sa mimam!? Nu pot fi considerata o distrugatoare a USL, voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a milita pentru USL”, a spus fosta jurnalista.

Intrebata cum vede iesirea din impas a USL si depasirea tensiunilor atat din teritoriu, cat si cele de la nivel central, Gabriela Firea a declarat ca o solutie este ca cele doua partide sa faca o analiza, sa-si noteze problemele si mai apoi sa se aseze la masa discutiilor. Totodata, ea a tinut sa sublinieze ca, personal, considera ca locul PNL-ului este alaturi de PSD.

“Trebuie sa punem interesele cetatenilor deasupra tuturor. Eu cred ca locul PNL-ului este alaturi de PSD. Ar fi bine ca in perioada urmatoare fiecare partid sa-si faca analiza, sa-si noteze frustrarile si apoi sa stam la masa discutiilor. (…) Nu-mi doresc sa se rupa USL, sper ca PNL sa guverneze si in teritoriu, nu doar la Palatul Victoria”, a mai declarat Gabriela Firea, intr-o interventie telefonica in emisiunea “Fabrica”.