GABRIELA FIREA ii raspunde lui BASESCU referitor la contractele de imprumut CRESCENT-MEDIA CASA PRESS

Gabriela Firea, senator PSD, s-a grabit sa-i raspunda fostului presedinte Traian Basescu referitor la contractele de imprumut Crescent – Media Casa Press spunandu-i ca, in calitate de suspect intr-un dosar de amenintare si santaj, raspunde cu “petarda banilor fostei Securitati”. 

In calitate de suspect intr-un dosar de amenintare si santaj, instrumentat de Parchetul General, fostul presedinte raspunde, ca si in alte ocazii, cu petarda banilor fostei Securitati. Imprumuturi intre societatile comerciale apartinand aceluiasi trust s-au facut si se vor mai face, potrivit legilor in vigoare, atat in domeniul presei, cat si in alte ramuri economice. Totul este ca acestea sa respecte legile nationale si europene de contabilitate si audit“, a afirmat Firea, intr-un comunicat. 

CITESTE SI: BASESCU, DESPRE GABI FIREA: „EU INCERC SA O TRATEZ PE GABRIELA FIREA CA PE O MAMICA IN LUNA A OPTA, SI NU CA PE UN OM POLITIC”  

Ea a precizat ca trustul Intact a fost verificat de nenumarate ori in timpul mandatelor lui Basescu, iar posibile actiuni comerciale ilegale ar fi fost descoperite de mult, adaugand ca fostul presedinte va raspunde pentru aceste calomnii intr-un proces pe care il va intenta Dan Voiculescu. 

Trustul Intact, la care am lucrat, a fost verificat de nenumarate ori, din punct de vedere financiar-contabil, in timpul mandatelor lui Traian Basescu la Cotroceni. Posibile actiuni comerciale ilegale ar fi fost descoperite si sanctionate cu mult timp in urma. Este pacat ca  fostul presedinte incearca acum sa confiste institutiile de control ale statului si trage concluzii fantasmagorice, cum ca as fi girat actiuni comerciale ilegale. Dar, asa cum am inteles, va raspunde si pentru aceste calomnii, intr-un proces pe care a anuntat ca i-l intenteaza fondatorul trustului Intact, domnul Dan Voiculescu“, a precizat Firea.

Senatorul PSD a mai aratat, referitor la afirmatia ca ea s-ar fi prevalat de faptul ca urmeaza sa nasca, ca il asigura pe Basescu ca nu a pozat niciodata in victima si nu se va eschiva de a participa la orice fel de audieri, daca va fi solicitata.

CITESTE SI: PICCJ: TRAIAN BASESCU ESTE URMARIT PENAL PENTRU SANTAJ. UPDATE

Cat priveste afirmatia domnului Traian Basescu referitoare la faptul ca m-as fi prevalat, in aceste zile, de faptul ca urmeaza sa nasc, in scurt timp, il asigur ca nu am pozat niciodata in victima, am informat doar romanii ca voi participa la orice fel de audieri, in cazul in care voi fi solicitata, privind activitatea mea de manager in trustul Intact si ca nu ma voi eschiva, nici macar in situatia medicala in care ma aflu”, a adaugat Firea.

Traian Basescu a postat, miercuri, pe pagina personala de Facebook, contractele incheiate de senatoarea PSD Gabriela Firea cu firma Crescent.