Gabriela Firea își dă, din nou, arama pe față! Atac josnic la adresa lui Nicușor Dan

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a lansat un nou atac josnic, sub centură, la adresa lui Nicușor Dan, edilul pe care l-au votat în urmă cu aproape o lună de zile.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, însoțită de o fotografie făcută azi din biroul de la Primăria Capitalei pe care refuză cu încăpățânare să-l părăsească, Firea îl acuză pe Nicușor Dan că ar avea ceva împotriva credincioșilor care ar dori să vină în pelerinaj la București cu ocazia zilei Sfântului Dumitru.

Gabriela Firea și-a ”împănat” mesajul veninos cu multe citate din Petre Țuțea. „Judecati singuri. Petre Țuțea: «Fără credinţă, omul devine un animal raţional care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri». Nicușor Dan: «Din punctul meu de vedere, pelerinajul din București de Sfântul Dumitru nu ar fi trebuit să aibă loc»”, a scris Gabriela Firea în postarea pe care a publicat-o pe Facebook.

„Asta în condițiile în care Patriarhia Română a acceptat toate condițiile impuse de Guvern, pentru organizarea evenimentului în siguranță. Ca peste tot în lume, în această perioadă. Ca primar general în funcție, am semnat spre aprobare Protocolul de eveniment, după ce m-am asigurat că toți reprezentanții instituților statului au garantat prin semnătură că totul se va desfășura legal și în condiții optime pentru pelerine, pentru toți cetățenii, pentru oraș”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. Acesta și-a încheiat postarea cu încă un citat de-al lui Petre Țuțea: „«Am avut revelaţia că fără Dumnezeu nu existā adevār». Atât”.

Poate doamna Firea uită cum s-a desfășurat pelerinajul la moaștele Sfintei Paraschiva de la Iași (foto interior) și cum au ”respectat” cetățenii regulile impuse de autorități! Mai mult, Firea insinuează că Nicușor Dan are ceva împotriva credincioșilor și a credinței deși actualul edil general a subliniat că se gândește doar la limitarea răspândirii coronavirusului!

Gabriela Firea nu este la primul atac de o asemenea josnicie, în 2014 ea dând o altă conotație faptului că președintele Iohannis nu are copii.

Sursa foto: aktual24