Gabriela Firea le răspunde liberalilor care au atacat-o: Niște pitici politici s-au adunat să denigreze PSD

Gabriela Firea le răspunde liberalilor care au atacat-o! Primarul general al Capitalei a avut, duminică, o primă reacție după ce mai mulți lideri PNL lansat un atac susținut la adresa ei, cât și a Guvernului.

”Am observat că mai mulți domni din PNL au încercat să denigreze activitatea Guvernului și de a defăima activitatea mea de la Primăria Generală. Vreau să folosesc și eu o formulă plastică pentru că și ei s-au referit la adresa Guvernului și la adresa mea, așa fă afirm și eu că niște pitici politici s-au adunat să denigreze ceea ce se face acum în țară.

Mă mir că au abordat subiectul RADET, pentru că 20 de ani RADET a fost la conducere doar oameni din PNL. Cineva tot din conducerea PNL a afirmat că fiecare șef local liberal să-id ea cu bâta în cap celui de la PSD. Cred că românii și bucureștenii nu apreciază limbajul suburban. Ei au mâncat ani de zile bani de la stat și vin acum să facă pe deontologii.

La atacurile lor voi răspinde cu muncă, activitate, proiecte în favoarea bucureștenilor, iar ei vor rămâne doar cu injurii, cu lipsa celor șapte ani de acasă, cu denigrări. Chiar voi face public toate rezultatele negative pe care le avem al acesto gropari ai Bucureștiului. Voi merge și instanță dacă astfel nu se poate ”, a declarat Gabriela Firea, pentru Antena 3.

Cristian Bușoi a pus tunurile pe Guvern și Primăria Capitalei

Organizaţia PNL Bucureşti a organizat duminică la Palatul Parlamentului o conferinţă în care a prezentat raportul filialei, la un an de la preluarea mandatului de către noua conducere, un bilanţ al actualei administraţii PSD, dar şi un program alternativ de guvernare pentru Capitală.

Cristian Bușoi a susținut în fața liberalilor că singura cale de a rezista în Capitală este opoziția totală față de PSD și față de Gabriela Firea. ”În opinia mea și ceea ce vrem să votăm astăzi este că PNL consideră că singura cale este opoziția totală față de PSD în București, față de primarul Firea, fața de toți cei șase primari de sector. Trebuie să sancționăm orice abuz, orice greșeală. Trebuie să spunem clar și răspicat bucureștenilor că această Capitală este blocată nu pentru că actuala conducere nu și-a respectat promisiunile, ci pentru că nu are o viziune. Primarii de sector sunt o vulnerabilitate majoră pentru PSD. 

Sursa foto: antena 3