Gabriela Firea neobișnuită cu viteza ”fantastică” a mijloacelor de transport a STB: “Să meargă încet să nu cădem”!

Neobișnuită cu viteza ”amețitoare” a mijloacelor de transport din Capitală, Gabriela Firea a fost surprinsă în timp ce îi sugera unui subaltern de la Primăria Capitalei să atragă atenția șoferului de la STB: “Să meargă încet să nu cădem!”

Momentul a fost surprins, miercuri, în momentul în care edilul general al Capitalei a inaugurat ”Banda unică pe linia de tramvai”, despre care a declarat că este o nouă măsură pentru fluidizarea traficului din Capitală.

Potrivit Gabrielei Firea, pentru că dacă autobuzele pot circula pe linia de tramvai, acestea ajung mai repede la destinație. Ea a precizat pe pagina sa de Facebook faptul că “într-o prima etapă, autobuzele de pe 3 linii intens circulate și cu un flux mare de călători, vor putea circula pe linia de tramvai. Autobuzele nu își vor modifica traseul, ci doar, acolo unde e posibil, vor circula pe linia de tramvai. Este vorba despre autobuzele de pe liniile 135, 182 și 330, care vor circula, pe anumite segmente, pe liniile de tramvai 1/10, 19 și 46, utilizând și stațiile acestora”.

Sursa foto: captura video