GABRIELA FIREA: PNL depune o MOTIUNE DE CENZURA pe un subiect FARA LEGATURA cu activitatea Guvernului

Pentru ca au pierdut tema majorarii alocatiilor, liberalii vor sa depuna MOTIUNE DE CENZURA pe un subiect FARA LEGATURA cu activitatea Guvernului, a afirmat purtatorul de cuvant al PSD, GABRIELA FIREA.

“In incercarea de a gasi orice motiv pentru a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta, PNL merge pana intr-acolo incat sa propuna o tema care este mai degraba legata de activitatea Parlamentului si nu a Executivului. Dupa ce liberalii au pregatit cateva luni de zile terenul pentru o motiune de cenzura pe tema majorarii alocatiilor, acestia au ramas fara munitie, deoarece premierul Victor Ponta nu doar ca sustine masura, ci a devenit principalul promotor al subiectului”, sustine GABRIELA FIREA intr-un comunicat transmis marti presei.

Citeste si: GORGHIU: Sansele sunt de 99.9% ca PONTA sa IGNORE VOTUL prin CORESPONDENTA. Incalca DREPTURI FUNDAMENTALE

Potrivit acesteia, la fel stau lucrurile si pe zona fiscala, unde PNL nu risca sa depuna nicio MOTIUNE DE CENZURA, pentru ca si-ar pierde orice urma de credibilitate, din moment ce Guvernul Ponta a implementat o politica de reducere a fiscalitatii, venind atat in intampinarea nevoilor cetatenilor, cat si a mediului de afaceri.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: Suntem optimisti in privinta motiunii, se lucreaza zilnic ca ea sa treaca

“Ramasi fara subiecte, liberalii vin acum si vorbesc despre o tema fara legatura cu Guvernul, respectiv votul prin corespondenta, speta in care conteaza ce face Parlamentul, nu Executivul. Mai mult decat atat, penibilul situatiei vine si din faptul ca problema votului prin corespondenta depinde de activitatea unei comisii conduse de liberali”, a mentionat senatoarea PSD.