GABRIELA FIREA: PNL sa nu mai amestece JUSTITIA in jocul POLITIC

Purtatorul de cuvant al PSD, GABRIELA FIREA, sustine ca declaratiile liderilor liberali si ale presedintelui KLAUS IOHANNIS “suprapun in mod incorect planul justitiei cu cel politic”, ea facand apel ca “aceasta abordare sa inceteze” intrucat nu este corecta si nu este in interesul Romaniei.

“PNL trebuie sa inteleaga, fie si in ultimul ceas, ca impotenta lor politica nu poate fi suplinita cu instrumente ce nu au legatura cu viata politica. Cele doua planuri trebuie separate”, afirma GABRIELA FIREA intr-un comunicat remis marti presei.

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN: Investigam temeiuri solide pentru a ataca la CCR decizia in cazul PONTA 

Purtatorul de cuvant al social-democratilor GABRIELA FIREA reitereaza ca doar Camera Deputatilor poate decide suspendarea premierului, “nu altcineva”.

“Domnul LUDOVIC ORBAN a declarat ca, daca VICTOR PONTA este trimis in judecata, va fi suspendat de presedinte. Nimic mai fals! Decizia CCR se refera clar si la acest aspect: doar Camera Deputatilor, din care face parte VICTOR PONTA, poate decide suspendarea, nu altcineva! Il invit pe domnul LUDOVIC ORBAN sa consulte cazul Fenechiu, cand TRAIAN BASESCU nu a putut trece peste Camera Deputatilor”, a precizat GABRIELA FIREA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, SALVAT de colegii DEPUTATI: Este un REZULTAT NORMAL.UPDATE 

Sursa foto: jurnalul.ro