GABRIELA FIREA: PSD testeaza mai multi fosti ministri pentru PRIMARIA CAPITALEI

Senatorul GABRIELA FIREA (purtatorul de cuvant al PSD si lider interimar al PSD BUCURESTI) a declarat ca Partidul Social Democrat testeaza nume cu greutate, inclusiv ale unor fosti ministri, ce ar putea fi lansate in cursa pentru PRIMARIA CAPITALEI.

Prezenta, vineri dupa-amiaza, in studioul televiziunii Antena 3, GABRIELA FIREA a enumerat cativa social-democrati importanti testati de partid atat pentru PRIMARIA GENERALA, cat si pentru primariile de sectoare.

CITESTE SILIVIU DRAGNEA REACTIONEAZA DUPA DEMISIA LUI GABRIEL OPREA. CE SE INTAMPLA CU PROTOCOLUL PSD-UNPR

In acest sens, purtatorul de cuvant i-a mentionat pe Eugen Teodorovici (fost ministru de Finante), Serban Nicolae (senator de Mehedinti si, in 2015, contracandidat al lui Liviu Dragnea pentru presedintia PSD), Nicolae Banicioiu (ex-ministru al Sanatatii) si Ionut Vulpescu (detinatorul portofoliului Culturii in ultimul guvern Victor Ponta).

In acelasi context, GABRIELA FIREA a dat asigurari ca ramane in vigoare protocolul PSD-UNPR chiar si dupa demisia lui Gabriel Oprea de la conducerea partidului pe care l-a fondat, pentru ca respectivul acord a fost semnat intre partide, nu intre presedintii formatiunilor politice.

„Totusi, continua negocierile purtate de PSD atat cu UNPR, cat si cu ALDE in perspectiva alegerilor locale”, a conchis GABRIELA FIREA, care, insa, a evitat sa dea un termen pentru finalizarea lor.

Sursa foto: psd