GABRIELA FIREA: PSD va anunta dupa 15 martie formula completa de candidati pentru ALEGERILE LOCALE

Presedintele interimar al PSD Bucuresti, GABRIELA FIREA, a declarat miercuri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca PSD va anunta dupa 15 martie formula completa de candidati pentru alegerile locale.

”Protocolaele pe care le-am semnat cu ALDE si UNPR se refera strict la capacitatea noastra de a veni in fata romanilor cu o oferta buna pentru alegerile locale. Discutiile noastre au fost mai mult in zona tehnica. Ne-am bazat mai mult pe cercetari sociologice care se desfasoara in teren. Ne dorim sa prezentam o echipa compacta pentru Primaria Generala a Capitalei si pentru sectoare. Cred ca in mijlocul lunii martie, dupa 15 martie, vom fi in masura sa prezentam o formula completa pentru Capitala si pentru tara. S-au facut evaluari. Nu este atat de simplu pentru ca sunt persoane care vor sa intre intr-o competitie, dar nu au datele necesare, si sunt persoane dorite care au ezitari. Am votat la congres criteriile de integritate, am modificat statutul dupa acestea. Este o comisie la nivel national care trebuie sa valideze dosarele tuturor candidatilor din intreaga tara.Nu dam inapoi”, a spus senatoarea. 

Totodata, FIREA a precizat ca nu este inca sigura daca va candida la Primaria Capitalei, exista o lista cu cinci posibili candidati ai PSD. 

”In acest momnent avem finalizat un sondaj de opinie in luna decembrie, dar ca hotararea conducerii PSD sa fie profesionista, mai avem in lucru o cercetare care cuprinde cinci colegi printre care ma numar si eu. Este un sondaj care se realizeaza in teren. Nu sunt inca sigura (in privinta candidaturii – n.r.), pentru ca asa am obisnuit in presa. Nu sunt un om care sa ma arunc cu capul inainte, sa iau decizii pripite pe care sa le regret. Cand am luat decizii mari, am cumpanit mai mult, m-am sfatuit. Imi doresc sa alegem varianta cea mai buna care poate sa nu fie reprezentata de propria mea persoana. Eu imi doresc succesul pentru bucuresteni. Imi doresc sa vad un primar general al Capitalei care trateaza lucrurile cu seriozitate. Vrem sa demonstram ca stanga ofera cea mai buna varianta”, a mai spus GABRIELA FIREA, precizand ca este singura femeie de pe lista posibililor candidati. 

Sursa foto: agerpres