Gabriela Firea pune tunurile pe Guvernul Dăncilă și Liviu Dragnea! Acuzații grave ale edilului

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a pus tunurile pe Guvernul Dăncilă și Liviu Dragnea în ședința de joi a Consiliului General al Primăriei Capitalei.

Firea acuză că după scandalul cu Liviu Dragnea, companiile municipalității sunt călcate de instituțiile aflate în subordinea Guvernului și de două ori pe săptămână. De asemenea, edilul a explicat că anumiți consilieri generali au amenințat-o că nu vor vota proiectele din cauza anumitor interese politice, lăsând se înțeles că în spatele acestora se află Liviu Dragnea.

”Companiile municipale sunt verificate și de două ori pe săptămână de Guvern, de Curtea de Conturi, de ANAF. Mă întreb și eu retoric de ce? Să nu vă faceți griji că cineva face ceva.”, a declarat Gabriela Firea. 

Gabriela Firea susține că a descoperit și a prezentat în Consiliul General o mulțime de nereguli în instituțiile din subordinea Primăriei Capitalei.

”Pe mine nu o să mă vedeți că o să mă duc cu plângeri pe la instituții, eu sunt primar general, nu plângăcios de serviciu (…)Iar celor care m-au amenințat, astăzi, că nu vor vota proiecte pentru că sunt influențați politic și financiar, le spun că eu sunt primar general și lucrez pentru bucureșteni. Astăzi vom vedea cine votează pentru bucureșteni sau cine votează pentru interese politice mărunte. Cei care mi-au transmis că nu votează pentru că așa li s-a transmis politic sau din cauza unor interese financiare, vă spun că eu, de azi, nu cedez șantajului. Cei care mi-ați transmis aceste mesaje, eu vă transmit că sunteți liberi să votați cum doriți, dar eu vă spun că nu cedez niciunui șantaj și vă mai spun ceva: să nu votați pentru niște politicieni, care au fost cândva mari, dar acum sunt mici de tot.”, a mai spus Gabriela Firea.

Sursa foto: adevarul