GABRIELA FIREA saluta decizia PNL de a-l nominaliza pe MARIAN MUNTEANU la PRIMARIA CAPITALEI

Candidatul PSD la Primaria Bucurestiului, GABRIELA VRANCEANU FIREA, a declarat, marti, ca saluta desemnarea lui MARIAN MUNTEANU drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei, precizand ca strategia PSD nu se schimba in acest context.

”Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru functia de primar general al Capitalei in persoana domnului MARIAN MUNTEANU si astept cu interes sa aflu care sunt proiectele sale pentru Bucuresti. Sunt convinsa ca vom avea ocazia sa ne confruntam solutiile pentru problemele oamenilor si de asemenea am convingerea ca domnul MUNTEANU va fi de acord ca in aceasta campanie sa discutam despre administratie si nu despre politica”, a transmis FIREA printr-un comunicat de presa.

CITESTE SI: COMISIA de UNIFICARE a PNL l-a VALIDAT pe MARIAN MUNTEANU drept candidat pentru PRIMARIA CAPITALEI. UPDATE

”Pentru noi, strategia ramane aceeasi. Avem un program de guvernare locala pe care il vom propune bucurestenilor. Eu nu candidez impotriva unor oameni, ci pentru Bucuresti. In consecinţa, eu voi continua sa ma concentrez pe acele probleme pe care locuitorii Capitalei le vor rezolvate cat mai grabnic”, a mai precizat candidatul PSD.

Sursa foto: antena3