Gabriela Firea schimbă numele Parcului Herăstrău! Cum se va numi acesta

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a hotărât ca Parcul Herăstrău să fie redenumit, anunță Digi 24. Acesta va purta numele ultimului monarh român, Regele Mihai I. Propunerea a fost adoptată într-o ședință a Consiliului General al Municipiului București.

Consilierul PNL Cătălin Deaconescu critică propunerea edilului și solicită ca Regele Mihai să fie lăsat să se odihnească în pace. 

„Doamnă Gabriela Firea, lăsaţi-ne Regele să se odihnească în pace! După ce s-a repezit, pe când nici nu era anunţat oficial decesul Regelui, să propună schimbarea denumirii Pieţei Victoria în Piaţa Regele Mihai, după ce ziua a plâns pios la gardurile Palatului Regal, iar seara a râs copios la o comedie la Teatrul Naţional, astăzi doamna Firea ne propune să schimbăm denumirea parcului Herăstrău în parcul Regele Mihai! (…)

Doamna Firea, unde eraţi când Regele nostru a fost umilit de regimurile neocomuniste ale PSD? Ce nu aţi înţeles din faptul că familia regală este în doliu? Dacă v-a mai rămas o fărâmă de decenţă, retrageţi acest proiect! Regele şi patria! Doamnă, dacă vreţi sa onoraţi memoria Regelui, faceţi ceva pentru patrie şi pentru bucuresteni! Pentru Regele nostru, din păcate, e prea târziu…”, a scris Cătălin Deaconescu pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea alături de CGMB a hotărât ca un segment din Șoseaua Kiseleff dintre Piața Presei Libere și Arcul de Triumf, va fi denumit Bulevardul Regele Mihai 1 al României.

Sursa foto: antena1