GABRIELA FIREA se apuca de GRADINARIT! Legume si zarzavaturi pe langa scoli si gradinite

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, ca vrea ca, impreuna cu specialistii de la Ministerul Agriculturii, sa amenajeze pe langa scoli si gradinite gradini de legume si zarzavaturi, care sa fie folosite in cantinele scolare, informeaza Mediafax.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a prezentat, vineri, bilantul primului an de mandat, iar la final le-a promis bucurestenilor ca va demara mai multe proiecte de investitii. Firea vrea, in premiera, sa amenajeze gradini de legume si zarzavaturi pe langa scoli, impreuna cu ministrul demisionar si interimar al Agriculturii, Petre Daea.

„Am spus si ne vom tine de cuvant, ca pe langa cele mai multe scoli si gradinite dorim, impreuna cu specialisti de la Ministerul Agriculturii, sa amenajam gradini de legume si zarzavaturi care sa fie folosite in cantinele scolare astfel incat copiii nostri sa manance sanatos. Este foarte important, un obiectiv ambitios dar il ducem pana la capat”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Anuntul a generat o serie de comentarii ironice pe Facebook, o parte dintre internauti semnaland mai multe lipsuri cu care se confrunta scolile din Capitala, pe lista nefiind insa si zarzavaturile.

Evenimentul organizat de PSD la cinema Gloria a fost unul inedit datorita costumatiilor celor prezenti. Gabriela Firea a purtat o ie inchisa la culoare, in timp ce toti primarii de sector au purtat camasi albe, 3 dintre ei chiar cu cusaturi populare, unul avand chiar si centura taraneasca la brau.

Sursa foto: rtv