Gabriela Firea se laudă, după patru ani de mandat, cu spitalul metropolitan neterminat! Video

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, și-a făcut, marți, bilanțul după patru ani de mandat. Edilul Bucureștiului s-a lăudat cu Spitalul Metropolitan, construcție care nu a fost finalizată, declarând că garanția ca acesta să fie finalizat este chiar ea și echipa ei. Cea mai mare realizare a Gabrielei Firea este că a “redat Primăria Capitalei bucureștenilor”!

”Aceasta este macheta spitalului metropolitan care se construiește în București. Un spital ultra modern cu 1.000 de paturi, cu cele mai importante secții pentru sănătatea tuturor românilor. Garanția că acest spital va fi finalizat sunt eu și echipa mea pentru că am repornit toate proiectele blocate din capitală și le-am finalizat sau sunt aproape de finalizare.

Cea mai mare realizare este că am redat Primăria Capitalei bucureștenilor, am smuls-o încă din primul an de mandat din ghearele celor 4-5 firme căpușă PNL-PDL care au subjugat bugetul Capitalei timp de 20 de ani, firme abonate la contractele cu Primăria Capitalei, care prestau servicii scumpe, chiar și de 10 ori mai scumpe și de proastă calitate. Prin înființarea companiilor municipale am făcut economii mari la buget și asigurăm proiecte de calitate pentru toți cetățenii.

Compania Municipală de Consolidări a realizat doar în doi ani cât cei dinaintea noastră în 20 de ani și anume 200 de clădiri pericol public sunt puse în siguranță, iar 20 sunt deja consolidate. Compania Străzi Poduri Pasaje realizează lucrarea de infrastructură de la Prelungirea Ghencea și a reparat în timp record podurile Grant și Străulești. Trustul de Clădiri Metropolitane lucrează intens la pasajul Doamna Ghica, pe care îl finalizăm în această toamnă, și la un cartier de locuințe sociale. Compania de Iluminat a scos orașul din beznă montând stâlpi în cartierele în care doar soarele aducea lumină. Primăria a devenit o instituție în acre investitorii sunt primiți cu respect, nu le mai cere nimeni comisioane sau favoruri, ca pe timpul majorității PDL-PNL.

Suntem în plină pandemie virală, am fost zilnic la muncă în locurile cele mai periculoase din punct de vedere ale unei posibile contaminări, nu mi-am consemnat sănătatea, nu mi-am pus viața la adăpost, nu m-am ascuns sub pat, am fost în spitale pentru a le dota, m-am întâlnit cu eroii în halate albe pentru a-i încuraja și proteja. M-am dus personal să duc mâncare și medicamente vârstnicilor și persoanelor fără adăpost”, a declarat Gabriela Firea.

Sursa foto: captura video