Gabriela Firea susține că Liviu Dragnea vrea să desființeze Bucureștiul! Planul liderului PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că, într-o întrevedere cu primarii de sector, Liviu Dragnea ar fi anunțat că are pregătită o ordonanță de urgență prin care să desființeze Bucureștiul și să transforme cele șase sectoare în orașe. Firea a precizat că o astfel de OUG este anticonstituțională, însă a susținut că Dragnea ar vrea să o anihileze. 

”Le-a spus că vrea să desființeze Bucureștiul. Prin OUG cele șase sectoare să devină orașe, ceea ce este anticonstituțional. Nu se poate modifica Legea fundamentală prin OUG. Nădăjduiesc că doamna prim ministru și miniștrii nu vor fi de acord cu o ordonanță care contravine Constituției. (…) Dorește să mă anihilesze pe mine. Acest război a ajuns la absurd. Dacă ar putea m-ar anihila fizic”, a declarat Firea, la România TV. 

Firea a spus, referitor la exlcuderea lui Marian Neacșu și a lui Adrian Țuțuianu, că este un moment de cumpănă prin care trece PSD.  ”În ceea ce mă privește, mi s-a spus că se pregătește de asemenea o mazilire, că sunt calcule făcute, strategii, un întreg scenariu. (…) Mi s-a comunicat că beneficiez de un tratament special, că nu vrea să mă excludă pentru că nu vrea să îmi ușureze viața, pentru că știe că am oferte de la alte partide, dar vrea să îmi curme cariera și să mă elimine de la organizația București și Ilfov”, a mai comentat Firea. 

Ea a adăugat că nu va întreprinde absolut nimic. Firea a reluat afirmațiile potrivit cărora tensiunile dintre ea și Dragnea au apărut din cauza ambițiilor acestuia legate președinție și că o suspecta că vrea să candideze pentru funcția supremă în stat.

Sursa foto: adevarul