GABRIELA FIREA vrea sa treaca METROREXUL in subordinea PRIMARIEI CAPITALEI

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, intentioneaza sa ia Metrorexul in subordinea sa. Astfel, pe ordinea de zi a sedintei de miercuri, 29 martie, se va afla un proiect prin care se solicita Guvernului sa treaca Metrorex in proprietatea privata a Primariei Capitalei, informeaza Ziare.com.

“Proiect de hotarare privind solicitarea catre Guvernul Romaniei de a emite un act normativ pentru transferul pachetului de actiuni ale S.C. Metrorex S.A. din proprietatea privata a statului in proprietatea privata a Municipiului Bucuresti”, se arata pe ordinea de zi a sedintei de miercuri.

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu a reactionat, joi dimineata, pe Facebook referitor la aceasta informatie. “Tocmai mi-a picat fata! Metrorex trece de la Transporturi la Primarie. Uite-asa…”, a scris Ciucu pe Facebook. Acesta a precizat ca nici macar nu stie cum sa voteze la aceasta propunere.

“Unde-i studiul de impact bugetar??? Cum sa votez eu asa ceva oameni buni? Cum sa-mi dau seama in cele 5 zile ramase pana la sedinta daca acesta decizie e buna sau ne va arunca in faliment? Unde-i studiul?”, a notat Ciucu, care a precizat ca el si colegii consilieri afla proiectele pe care trebuie sa le voteze de pe ordinea de zi. “Acum citesc ordinea de zi. Nu comunica nimic din timp, vrea sa ne ia prin surprindere”, a punctat el.

Sursa foto: jurnalul