GABRIEL OPREA participa la sedinta Biroului Permanent National al PSD

Presedintele UNPR, Gabriel OPREA, a venit luni la sediul central al PSD pentru a participa la sedinta BIROULUI PERMANENT NATIONAL al acestei formatiuni, relateaza Agerpres.

Prezenta acestuia a fost salutata, la inceputul sedintei BPN, de presedintele interimar al PSD, ROVANA PLUMB.

“Incepem saptamana cu decizii importante. Vreau sa salut prezenta colegului nostru, a domnului general si prim-ministru interimar, presedinte al UNPR Gabriel Oprea si sa incep prin a va spune ca in ultima perioada am vorbit cu colegii din teritoriu dar si cu simpatizanti si membri ai partidului. Vreau sa va spun ca PSD este un PARTID UNIT, STABIL. De asemenea guvernarea va continua, este o guvernare stabila”, a declarat presedintele interimar al PSD Rovana Plumb la inceputul sedintei.

CITESTE SI: VICTOR PONTA o numeste pe ROVANA PLUMB PRESEDINTE INTERIMAR al PSD. UPDATE

Ea a adaugat ca si coalitia este stabila, iar saptamana trecuta a luat decizii importante, cum ar fi aprobarea Codurilor fiscale, iar guvernarea trebuie sa continue.

“Astazi vom avea lua de luat o decizie in ce priveste votul nostru politic privind nominalizarea facuta de catre presedintele Klaus Iohannis, de asemenea vreau sa va informez ca sunt in contact permanent cu presedintele partidului si primul ministru Victor Ponta”, a mentionat Plumb.

*sursa foto: ziarobiectiv.ro