GABRIELA PODASCA (PSD): CATALIN PREDOIU nu stie ce face GUVERNUL pentru tineri

Purtatorul de cuvant al PSD, GABRIELA PODASCA, a respins miercuri acuzatiile prim-vicepresedintelui PNL CATALIN PREDOIU privind politicile Guvernului Ponta pentru sustinerea tinerilor.

“Programul TINERI INTREPRINZATORI incurajeaza tinerii cu varsta de pana la 35 de ani sa aplice pentru finantare nerambursabila de pana la 10.000 de euro. Programul ‘Start’ prevede finantari nerambursabile de pana la 100.000 de lei pentru tineri care doresc sa infiinteze o afacere noua. Programul ‘Garantia pentru tineri’ aloca 470 milioane de euro pentru cei care doresc sa se pregateasca pentru un loc de munca. Salariile medicilor rezidenti au fost majorate in ultimul an si le-au fost acordate burse lunare in valoare de 150 de euro. Toate acestea sunt masuri ce urmaresc scaderea numarului de tineri care aleg sa plece din Romania”, declara GABRIELA PODASCA, conform unui comunicat de presa transmis presei.

CITESTE SI: PSD: Liderii PNL dau explicatii PENIBILE referitoare la SUSPENDAREA lui ADOMNITEI

Purtatorul de cuvant al PSD considera ca prin declaratiile pe care le face CATALIN PREDOIU  arata ca nu intelege care sunt problemele cu care se confrunta astazi tinerii si nici care sunt masurile care pot veni in sprijinul lor.

“Nu are nicio idee concreta despre ce ar trebui facut pentru tineri, nu a venit niciodata cu vreo propunere dedicata tinerilor. Iar atunci cand a fost in Guvern, Predoiu a sprijinit taierea salariilor cu 25%, masura care a afectat in mod special salariatii tineri, a sprijinit taierea indemnizatiei pentru mame si a contribuit la desfiintarea a sute de mii de locuri de munca, printre primii care au fost dati afara fiind angajatii tineri. CATALIN PREDOIU nu merita sa ajunga prim-ministru, nu are calitatile necesare si nu are nici macar sustinerea colegilor din PNL, care nu il doresc in aceasta functie”, afirma GABRIELA PODASCA.

CITESTE SI: Deputatul GABRIELA PODASCA, noul PURTATOR de CUVANT al PSD 

Prim-vicepresedintele PNL CATALIN PREDOIU a sustinut marti ca Executivul Ponta nu face nimic pentru a stopa migratia tinerilor.

“Este grav ca nu se face nimic coerent pentru a se stopa acest declin. Nu este nicio surpriza ca Guvernul Ponta nu face nimic, fiind un guvern al baronilor corupti. Este paradoxal ca un premier tanar sa nu faca nimic pe termen mediu si lung pentru rezolvarea problematicii tinerilor”, a declarat prim-vicepresedintele PNL la dezbaterea “Somajul in randul tinerilor”.

Sursa foto: adevarul.ro