GABRIELA SZABO s-a intalnit cu ELEVII Scolii Gimnaziale nr. 117 din Sectorul 6

Ministrul Tineretului si Sportului, GABRIEL SZABO, si vicepriamarul Sectorului 6, GABRIEL PETREA, au participat luni, la Scoala Gimnaziala nr. 117, la deschiderea programelor din cadrul ”Scolii Altfel”, potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 6.

In cadrul evenimentului, ministrul Tineretului si Sportului, alturi de viceprimarul Sectorului 6 si reprezentanti ai profesorilor, le-au vorbit ELEVILOR din clasa a V-a de la Scoala Gimnaziala nr. 117 despre impactul sportului asupra sanatatii si educatiei.

“Consider ca fiecare elev trebui sa constientizeze importanta sportului. Daca noi, in copilarie, bateam mingea in curtea scolii sau pe maidanele din spatele blocului, acum tinerii au mai multe oportunitati de a face miscare, de a face sport. Cu toate acestea, multi prefera sa isi petreaca timpul liber in fata calculatorului, ceea ce este, de foarte multe ori, un lucru gresit. Parintii, bunicii, profesorii, dar si noi, autoritatile publice, trebuie sa ne unim fortele si sa avem un singur mesaj: sportul este benefic, este necesar; sportul inseamna bucurie, disciplina, lucru in echip, dar si sanatate!”, a declarat GABRIEL PETREA.

Citeste si: ACADEMIA SPORTULUI si-a deschis portile pentru “SCOALA ALTFEL”

In aceasta saptamana, clopotelul nu marcheaza inceputul si finalul recreatiei, ci anunta programul “Scoala Altfel” care se adreseaza atat elevilor, cat si dascalilor si care implica activitati cu caracter non-formal, extracurriculare si extrascolare care le valorizeaza scolarilor talentele si competentele in domenii cat mai diverse si interesante.

Citeste si: “CARAVANA FILMULUI ROMANESC”, pentru copii din Sectorul 4

Programul “Scoala Altfel” este o initiativa a Ministerului Educatiei si cuprinde activitati ce se vor derula in toate unitatile de invatamant din Sectorul 6, prin Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6