GABRIELA SZABO vine la “SCOALA ALTFEL” in Sectorul 6

Ministrul Tineretului si Sportului, GABRIELA SZABO, si viceprimarul Sectorului 6, GABRIEL PETREA, vor participa luni la deschiderea programelor din cadrul ”SCOLII ALTFEL” in Sectorul 6, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 6.

In cadrul evenimentului se va desfasura o competitie de cros si o sesiune de dezbateri cu elevii de la Scoala Gimnaziala nr. 117, in care ministrul Tineretului si Sportului, alaturi de viceprimarul Sectorului 6 si reprezentanti ai profesorilor, le va vorbi elevilor despre impactul sportului asupra sanatatii si educatiei.

Evenimentul va avea loc luni, de la ora 10.00, in incinta Scolii Gimnaziale nr. 117 din Bucuresti.

Citeste si: ZILELE PORTILOR DESCHISE, la SNSPA

Potrivit sursei citate, in saptamana 6–10 aprilie, clopotelul nu marcheaza inceputul si finalul recreatiei, ci anunta programul “Scoala Altfel” care se adreseaza atat elevilor, cat si dascalilor si care implica activitati cu caracter non-formal, extracurriculare si extrascolare care le valorizeaza scolarilor talentele si competentele in domenii cat mai diverse si interesante.

Citeste si: INVESTITII IN INFRASTRUCTURA SPORTIVA de 103 de milioane de euro, printr-un acord MDRAP-MTS

Programul “Scoala Altfel” este o initiativa a Ministerului Educatiei si cuprinde activitati ce se vor derula in toate unitatile de invatamant din Sectorul 6, prin Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Sursa foto: sptfm.ro