Gabriela Vranceanu Firea: Am semnat cu Petrache un protocol al USL Ilfov, nu mai are rost demisia mea din partid

Gabriela Vranceanu Firea, senator PSD, a declarat, miercuri, ca impreuna cu presedintele PNL Ilfov Marian Petrache a semnat, marti seara, un protocol al USL la Ilfov, ea exprimandu-si convingerea ca “lucrurile vor intra in normalitate” si spunand ca nu mai are rost o demisie a sa din partid, informeaza Mediafax.

“Aseara tarziu (n.red. marti) am semnat un protocol USL la Ilfov impreuna cu presedintele PNL Ilfov. Sunt absolut convinsa ca din acest moment, dupa ce ne-am pus semnaturile pe acest document, lucrurile vor intra in normalitate si pe un fagas pe care l-au dorit cetatenii atunci cand ne-au votat. Nici nu vreau sa ma gandesc la situatia in care acest protocol semnat aseara si avizat de copresedintii USL nu se va respecta. Nu iau in calcul aceasta varianta”, a afirmat Gabriela Firea.

“Am obtinut ca in judetul Ilfov sa functioneze USL nu doar la nivel de teorie, ci si in practica. Ne-am spus fiecare ce am avut in fata, am lamurit anumite aspecte pentru ca si lipsa de comunicare sau comunicare prin intermediul presei pot sa dauneze unei relatii si cred ca in acest moment trebuie sa dovedim fiecare in parte ca avem maturitate, ca avem scopuri si idealuri comune si chiar daca vom candida pe liste separate, cel putin asa este acum decizia, totul este ca ceea ce am promis deja si eu ca senator, si primarii, si presedintele Consiliului Judetean sa indeplinim”, a adaugat Firea.

“Pur si simplu avand in vedere ca toate cele semnalate de mine s-au rezolvat si in special modul de a lucra si a comunica, acesta este marele castig, nu mai are rost o demisie”, a conchis Firea.

Sursa foto: adevarul.ro