Gabriela Vranceanu Firea ramane senator PSD

Gabriela Vranceanu Firea va ramane in randurile Partidului Social Democrat (PSD), dupa ce sedinta de calmare a tensiunilor din Uniunea Social Liberala (USL) promisa de premierul Victor Ponta a dus, marti, la impacarea filialelor din Ilfov ale PNL si PSD, informeaza postul Romania Tv.

“In niciun caz nu va pot da garantia ca se vor iubi (Gabriela Firea si Marian Petrache – n.red.). Sunt convins ca au inteles amandoi ca impreuna pot sa faca mai multe lucruri pentru Ilfov si pentru cariera lor politica”, a afirmat prim-ministrul, pentru Romania Tv.

Senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea il acuzase pe presedintele Consiliului Judetean Ilfov, liberalul Marian Petrache, de colaborarea cu PDL pe plan local, actiune care a avut ca rezultat pierderea unor fonduri de catre primariile din judet conduse de primari PSD.

Vineri, Gabriela Vranceanu Firea a anuntat ca isi va da demisia din toate functiile detinute in PSD, insa luni Victor Ponta a declarat ca nu i-a acceptat demisia senatoarului si ca va regla, personal, aceasta problema.

Sursa foto: realitatea.net