GADEA, DECIZIE cu privire la viitorul sau la ANTENA 3 dupa rezultatul alegerilor prezidentiale

Realizatorul tv Mihai Gadea, dezamagit de rezultatul alegerilor prezidentiale de duminica,  a postat, luni, pe pagina sa de Facebook un mesaj, insotit de o fotografie cu fostul fruntas taranist Ion Ratiu. In mesajul care insoteste imaginea, Gadea vorbeste despre noul drum pe care a pornit tara, afirmand ca timpul va decide daca este cel corect.

“Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine. Aceasta e esenta democratiei.” Am gasit aceasta fotografie cu Ion Ratiu, omul care a luptat o viata pentru libertate, pentru democratie, pentru tara sa si ma gandeam ca ii evocam aceste frumoase cuvinte doar cand ne avantajeaza. Nu cred ca domnul Klaus Johannis este pregatit pentru functia de Presedinte, dar respect optiunea majoritatii.

Speranta pentru un viitor asa cum il visam, nu trebuie ingropata niciodata. Respiram adanc si mergem mai departe impreuna pe un drum aparent nou, iar timpul va decide daca e cel corect”, noteaza Mihai Gadea.

Jurnalistul mai scrie ca nu va pleca de la Antena 3, informatie speculata la un moment dat.

Citeste si: VICTOR PONTA, facut PRAF la Antena 3 dupa ce si-a recunoscut infrangerea: Cum dle Ponta, dvs ati pierdut si nu stiti cu cat?

“Eu raman acelasi! Imi stiti convingerile, imi stiti atasamentul fata de voi si fata de echipa Antena 3. N-am sa obosesc in lupta mea pentru libertate, nu voi abdica sa-i apar pe cei abuzati si nu voi inceta sa spun adevarul”, adauga Mihai Gadea.

Cateva ore mai tarziu, Gadea a mai adaugat un mesaj pe pagina sa de Facebook: “Avem o natiune divizata, cred ca trebuie sa discutam ce va trebui facut in aceasta directie, ce va face noul presedinte pentru cei 45% care nu l-au votat. O sa incercam sa explicam rezultatul alegerilor de ieri.

Citeste si: MOMENTE DRAMATICE la Antena 3! Ce s-a intamplat dupa anuntarea EXIT-POLL-URILOR