GADGETUL care te ajuta sa scrii mesaje si sa platesti facturi cu un singur deget. Vezi cum functioneaza. FOTO si VIDEO

In curand, vei putea avea intreaga lume la degetul…inelar! Gratie unui gadget in forma de inel, iti poti accesa telefonul fara sa fie nevoie sa il atingi, e-mailul, poti face plati online sau chiar poti controla diverse eletrocasnice.

“Ring” este produs de compania Logbar si iti permite sa controlezi aproape orice cu ajutorul sistemului Bluetooth.

De exemplu, daca vei desena un plic in aer vei deschide e-mailul, iar daca vei desena o forma de camera foto ti se va deschide aplicatia pe telefon, scrie Daily Mail.

Citeste si: APLICATIA care te ajuta sa citesti o carte in mai putin de o ora. VEZI cum functioneaza. GALERIE FOTO

Ring vine si cu o functie Text Transmission prin care recunoaste scrisul de mana al posesorului, permitandu-i acestuia sa trimita mesaje desenand literele in aer. Inelul magic este dotat cu senzori de miscare, senzor touch, procesor Bluetooth, LED-uri si are o functie de vibratie. In plus, sustine compania, cu Ring se pot efectua plati prin aplicatia iBeacon, la care inelul se conecteaza cu ajutorul Bluetooth.

Dispozitiul se poate conecta la orice gadget compatibil, inclusiv televizoare sau chiar Google Glass. Inventatorii sai spun ca poate efectua pana la 1.000 de gesturi pana ca bateria va trebui schimbata.

O versiune a inelului poate fi comandata la pretul de 145 de dolari. Pentru a-l putea fabrica in serie, compania trebuie sa stranga 250.000 de dolari pe platforma de crowdfunding Kickstarter pana pe 4 aprilie, insa deja suma a ajuns la 433.000 de dolari.

Sursa foto si video: idigitaltimes.com, gizmag.com, youtube.com