GAFA de proportii facuta de Barack Obama la ceremonia de comemorare a lui Nelson Mandela. FOTO in articol

Barack Obama, presedintele SUA, a facut o gafa majora in timpul participarii la funeraliile fostului presedinte al Africii de Sud, Nelson Mandela.

Barack Obama a gafat in timpul ceremoniei de comemorare a lui Nelson Mandela. Se pare ca liderul SUA a invatat cateva lucruri de la fiicele sale, Sasha si Malia, in privinta celui mai popular obicei al tinerilor: fotografiile selfie.

Presedintele Barack Obama a fost surprins in timp ce se fotografia cu premierul Marii Britanii, David Cameron si cu premierul Danemarcei, Halle Thorning Schmidt, in timpul ceremoniei care il comemora pe Nelson Mandela, scrie realitatea.net, liderul de la Casa Alba afisand un chip deloc adecvat momentului. In imagini cei trei zambesc in fata camerei de la telefonul mobil al lui Obama, in timp ce sotia lui Barack Obama, Michelle, poate fi vazuta, intr-un colt al imaginii, privind concentrata scena, fara sa le acorde niciun interes sotului sau si celor doi premieri europeni.

Nelson Mandela, fostul presedinte al Africii de Sud, urmeaza sa fie inhumat la finele acestei saptamani, duminica, pe data de 15 decembrie, in localitatea natala.

Sursa foto: realitatea.net