GAFA facuta de DACIAN CIOLOS in timpul discursului din PARLAMENT

DACIAN CIOLOS A GAFAT de doua ori in DISCURSUL DIN PARLAMENT sustinand ca MANDATUL SENATORILOR SI DEPUTATILOR este de 5 ani, nu de 4 asa cum este in realiate si cum prevede CONSTITUTIA.

Dupa ce Calin Popescu Tariceanu, dar si parlamentarii PND au sustinut ca guvernul tehnocrat nu face decat sa reduca la tacere parlamentul, premierul desemnat Dacian Cilos s-a aparat sustinand ca misiunea este a exercita atributiile astfel incat „sa vada democratia intarita”. In apararea sa insa, Ciolos a spus de doua ori ca mandatul parlamentarilor este de 5 ani, nu de 4, asa cum prevede Constitutia.

CITESTE SI: Prima declaratie a lui DACIAN CIOLOS, dupa numirea ca PREMIER. Explicatii privind inlocuirea lui GUSETH de la JUSTITIE

„Acest guvern nu are obiectiv mai important decat sa vada democratia intarita in Romania. E departe de a exercita atributiile altfel decat a intari democratia. Eu nu cred intr-o democratie in care cetatenii nu cred si nu se regasesc. Ei isi exprima opinia prin vot, odata la 5 ani. (…) Eu cred ca pe parcursul a cinci ani de mandat al parlamentului putem fi receptivi”, a spus el.

Sursa foto: Gandul