GAFA INCREDIBILA facuta de Fox News in timpul unui jurnal: Obama, suspect de viol! VIDEO

Gafa incredibila facuta de postul de televiziune Fox News. Presedintele american, Barack Obama, a fost descris din greseala drept suspect intr-un caz de viol la Fox 5 San Diego, vineri, in timpul jurnalului de la ora 22.00, informeaza The Independent.

“Singurul suspect in agresiunea sexuala de la SDSU nu va fi pus sub acuzare”, a spus prezentatoarea, in timp ce pe ecran a aparut o fotografie a lui Obama. Mai mult, sub fotografie se putea citi: “FARA ACUZATII”.

Eroarea nu a fost sesizata imediat, iar fotografia a ramas pe ecran pana cand a intrat inregistrarea video.

Citeste si: SEBASTIAN GHITA: Nu am primit NICIUN BAN de la DORIN COCOS pentru Romania TV

Editorul Mike Wille a declarat ca fotografia a ramas pe ecran timp de cinci secunde, dar a fost remarcata imediat in redactie. El a precizat pentru publicatia Times of San Diego ca a fost un accident. “Nu a fost intentionat”, a explicat el.

Intrebat de ce eroarea nu a fost recunoscuta imediat in direct si de ce nu s-au cerut scuze, Wille a declarat ca “ei chiar nu stiu cand se produc lucruri minore ca acesta”.

Citeste si: SOC IN TELEVIZIUNE! O CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV a fost DATA AFARA

Dar duminica, la ora 22.31, Fox 5 a difuzat o declaratie prin care si-a cerut scuze public. “Vineri seara, la ora 22.00, am folosit in mod inadecvat o fotografie a presedintelui Obama in timp ce transmiteam despre o stire in legatura cu renuntarea la acuzatii intr-un caz local. Regretam eroarea”.