GALA 18 OCTOMBRIE 2014. Cristian a fost foarte deranjat de cateva observatii facute de moderatoarea show-ului.

Concurentii au avut parte de o gala saptamanala extrem de tensionata: acuze atat din interiorul Casei cat si de la rudele invitate in platou, declaratii de simpatie, decizii la limita dar si punti deschise pentru noi cupluri.

A fost si un moment care desi initial parea unul obisnuit pentru o gala, s-a dovedit a fi unul cu repercursiuni neasteptate.

Din postura de moderatoare, Mirela Boureanu Vaida i-a atras atentia lui Cristian ca este mult prea tacut pentru acest tip de reality show.

Chiar daca in direct Cristian a dat vina pe tensiunea negativa pe care os imte in casa fetelor, locul in care se desfasoara emisiunile, dupa finalul galei si-a manifestat profunda nemultumire fata de remarcile suportate.

La un momemt dat, aflat in compania iubitei lui Elly, si-a exprimat dorinta de a parasi competitia deoarece se simte neinteles de ceilalti concurenti dar si de moderatoarea emisiunii.

Fanii lui i-au luat apararea pe Facebook, aprobandu-i nemultumirea insa au existat si voci care considera ca observatia Mirelei Boureanu este cat se poate de fireasca in contextul in care Cristian se dovedeste a fi cel mai taciturn baiat din Casa, de foarte multe ori dialogurile dintre el si cei din jur limitandu-se la propozitii monosilabice.