GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IANUARIE 2015. Elena pusa din nou la zid de fanii show-ului

In primele zile ale sezonului al patrulea MPFM, fanii acestui show au trait cu speranta ca Elena ar putea reprezenta polul de interes necesar unei astfel de emisiuni.

Se spera ca Elena, o fata care arat bine din punct de vedere fizic, ar putea avea “nebunia placuta” a lui Andrei, sarmul Oanei si ambitia Constantinei, toti fosti concurenti ai stagiunii precedente.

Din pacate, nu a fost sa fie asa caci, in scurt timp, Elena a fost numita o “jucatoare de mana a doua”.

Replicile ei neinspirate, tupeul uneori dus in extremitatea negativa, lipsa de respect pentru ceilalti locatari ai Casei au facut in numeroase randuri din Elena tina preferata a criticilor simpatizantilor.

Desi in ultima perioada s-a straduit sa joace rolul competitoarei respectuase fata de mame si neimplicata in certurile celorlalti, rolul nu i-a iesit cum planuia.

Fanii o considera cel mai antipatic competitor al acestui sezon si taxeaza de fiecare data strategia de concurs a acesteia precum si derapajele de comportament.

Ultimele astfel de scene s-au petrecut in zia galei saptamanale cand Elena pur si simplu a intrat in living imbracata in pijamale, lucru unic in istoria MPFM.

Replicile ei, rostite spre camerele video amplasate in Casa nu au facut decat sa confirme impresiile deja conturate: “Ce puteti sa-mi faceti?”, “lasati-ma *** in pace”, “hai camerele pe mine, nici la wc nu ma lasati **** in pace”.

Atitudinea ei sfidatoare le-a creat multora impresia ca ea ar fi “Falsa Marianita” insa cert este ca fanii emisiunii sunt decisi ca, de acum incolo, sa voteze contrar dorintelor acesteia: eliminare daca ea va vrea sa continue in Casa sau mentinerea in competitie daca Elena se va cere afara.