GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 AUGUST 2014. Oana si Laur spectacol ieftin in fata camerelor de luat vederi

Fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” sunt socanti de evenimentele ireprobabile de la acest sfarsit de sezon. Certurile dintre Raymond si Constntina au atins cote alarmante atat prin numarul mare de reprize de tensiune cat mai ales prin duritatea exprimarilor celor doi iubiti.

Nu sunt singurii care dau acestui sezon eticheta de cel mai urat din cele difuzate pe canalele tv din Romania.

Oana si Laur concureaza cu succes cuplul rival si chiar il depaseste adesea prin limbajul folosit.

In urma cu o saptamana cei doi au avut motiv de sarbatoare insa ceea ce a urmat s-a transformat intr-un adevarat circ desfasurat in fata camerelor de vedere.

Dupa cateva minute in care ambii concurenti pareau a se simti bine impreuna, au inceput mai intai sa se ironizeze si, la scurt timp, sa se jigneasca intr-un mod inadecvat unui show matrimonial.

Cei doi “logodnici” si-au dat in petec si au recurs la gesturi greu de inteles chiar si in cazul unor persoane care s-ar dusmani.

Intr-un moment in care parcurgeau drumul dintre cele doua Case, Laur a scuipat in directia Oanei, aflata la cativa metri in spatele lui.

Reactia Oanei a fost una la fel de socanta. In loc de alte cuvinte, bacauanca s-a adresat cameramanului care ii insotea: “ai filmat faza asta?!”.

Doua gesturi incredibile, venite din partea a doi concurenti care isi declara dragostea reciproca si care, de mai multe ori, au spus ca sunt gata pentru a se casatori.

Comentariul unui fan al emisiunii, pe unul dintre blogurile destinate acestei emisiuni este elocvent pentru toate cele intamplate: “Laur e imatur, gelos, si oricum era probabil ametit. Oana a pus paie pe foc, in stilul caracteristic.”