GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 26 NOIEMBRIE. Gala plina de surprize

Gala inedita la Mireasa pentru fiul meu. Concurentii au fost impartiti in trei echipe, reprezentate de culori distincte.

Organizatorii au primis ca in conturile echipei castigatoare va fi varsata suma de 5000 lei astfel incat lupta a fost una acerba.

Prima proba a fost cea a mancarii mai multor portii de budinca. Desi Sorin pleca “la lupta” din postura de favorit, Raymond afost cel care a dus proba la bun sfarsit, aducad echipei sale, echipa rosie, primul punct.

Cea de-a doua proba a fost destinata fetelor din cadrul celor trei echipe. Proba a constat in pozitionarea fetelor in flotare, cea care a rezistat cel mai mult fara sa cedeze fiind Corina, repezentanta a echipei de culoare verde.

Cea de-a treia proba a “jocului” a fost una in care trei concurenti erau nevoiti sa joace rolul unor statui. Cei implicati au fost Andrei, Robert si Alin.

Primul care a comis greseala de a se misca a fost Robert, Alin si Andrei ramanand la egalitate, chiar si dupa o a doua runda de departajare.

Finalul celei de-a treia probe avea sa-l dea pe Andrei in postura de castigator, verzii preluand conducerea cu 2 puncte acumulate.

Cea de-a patra proba a fost si una amuzanta. Cupluri, provenind din randul celor trei echipe, au fost puse sa sparga baloane, fara a se folosi, in niciun fel, de maini.

Desi pusa in fata unor mici contestatii, perechea castigatoare l-a avut ca erou pe Laurentiu.

A cincea etapa a concursului a constat in servirea unui coktail mai special. Concurentilor, Raymond, Laurentiu si Andrei, li s-a creat impresia ca au de baut o substanta cremoasa provenita prin macinarea unuo organe de vita.

Andrei si Ray au baut paharele la fel de repede, ambii asezandu-le pe masa, goale, in acelasi moment.

Ultima proba a fost una decisiva pentru stabilirea castigatorilor. S-au pus trei pestisori de acvariu in blendere, cei trei competitori: Raymond, Andrei si Robert avand roloul de a apasa pe buton. Raymond a refuzat sa apese pe buton, alegand sa crute viata pestisorului in timp ce Andrei si Robert au fost fermi in a-si da acordul de a apasa pe “start”.

Oarecum de asteptat, cele trei blendere nu erau insa functionabile, cei doi curajosi primind totusi punctele puse in joc.

Finalul a stabilit ca echipa verde a castigat intrecerea, componentii acesteia alegand sa cheltuie suma alocata pentru cumparaturi.