Gala Mireasa Pentru Fiul Meu, 30 noiembrie: Concurenţii, paparazzi de ocazie. VIDEO

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu, 30 noiembrie: Concurentii din Casa Mireasa au trecut prin noi peripetii in gala emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu, difuzata sambata dupa-amiaza de postul Antena 1.

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu, 30 noiembrie: Au fost certuri, nemultumiri, reprosuri, dar si momente de iubire si chiar de relaxare. Mai mult, la petrecerea aniversara a Antenei 1, concurentii au avut ocazia sa-si revada familiile, un moment deosebit de incarcat emotional

În ultima perioadă, Sorin şi Oana s-au tachinat reciproc, iat tachinările dintrecei doi au stârnit ample controverse în rândul concurenţilor

Părinţii lui Raymond, acuzaţi de tatăl Andreei! De fapt, tatăl Andreei i-a acuzat pe părinţii lui Raymond că l-au susţinut pe acesta în relaţia cu Constantina, din interes.

Mariana îi mărturiseşte lui Grigore că are anumite nemulţumiri legate de atitudinea lui. Mai exact, Mariana este deranjată de faptul că Grigore nu îşi impune punctul de vedere în relaţia cu ceilalţi concurenţi.

Concurenţii “Mireasă pentru fiul meu” au fost paparazzi de ocazie. Cum au facut asta? Ei bine, in timpul şederii la hotel, concurenţii au încercat să se “spioneze” reciproc prin intermediul unei camere de filmat.

Concurenţii s-au întâlnit cu familiile lor la petrecerea aniversară Antenei 1  in AFI Palace Cotroceni.