GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. Acuze pe banda rulanta la adresa Elenei

In gala saptamanala de sambata, Valentina a primit vizita matusii ei, cea care ii daduse sfaturi prin gard, in urma cu cateva zile.

A fost o vizita care desi a avut darul scontat impotriva competitoarei, a tulburat apele atat in privinta relatiei pe care aceasta o are cu Daniel dar si a prieteniei legate cu Elena, cea mai controversata prezenta a acestui sezon.

Mirela, matusa Valentinei, a acuzat-o pe Elena ca le influenteaza negativ pe fetele din “gasca”. Mai mult decat atat, a acuzat-o pe dobrogeanca de alegerea gresita pe care a facut-o Valentina, dupa sfatul primit de la ea.

“Nepoata mea a format un cuplu cu Daniel in urma influentei Elenei. Aici fiecare a venit cu un scop. Prieteniile sunt afara, nu in aceasta casa. Eu l-as fi preferat pe Cristian in acel moment la intâlnire. Daniel nu imi place pentru ca vrea sa plece. E frumos sa traiasca relatia aici, daca nu mai vrea apoi afara sa fie cu ea”, a declarat Mirela, matusa Valentinei.

Elena i-a raspuns pe masura si a zis ca ea a dat doar câteva sfaturi Valentinei. “Este parerea ei. Eu i-am dat un sfat Valentinei si nu am influentat-o. Nu stiu ce anume se vede de afara”, a replicat Elena.