GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si-ar dori ca Oana sa fie cel mai votat concurent al sezonului

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si-ar dori ca Oana sa fie cel mai votat concurent al sezonului

Sezonul 3 al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” se apropie de final si in urmatoarele sapatamani se va vorbi tot mai mult de strategiile concurentilor si, mai ales, ale fanilor celor care au ramas in Casa.

In ultima Gala saptamanala a emisiunii au fost dezbatute cateva ipoteze referitoare la ultimul act al competitiei, cel ales sa puna punctul pe “I” fiind, ca si in alte cazuri, Andrei, recunoscut drept cel mai sincer competitor al  acestui sezon.

Mirela Boureanu: “Andrei, din punct de vedere business, tu cum vezi acest final de sezon?”.
Andrei: “Odata ce ajungem in mare finala oricum ne casatorim. Bine ar fi sa luam si ceva bani sa avem si noi pe drum. Prima oara as vrea sa plec eu dar stiu ca acest lucru nu are cum sa se intample acum si normal ca mie mi-ar place ca in acest moment sa fie votata Oana ca sa se imparta marele premiu. As fi ipocrit sa spun ca nu vreau asta”.

Logica lui Andrei a parut ciudata doar pana la un anumit punct, caci si ceilalti concurenti au fost de acord ca desemnarea Oanei ca Mireasa Sezonului l-ar favoriza nu numai pe Andrei si Cristina, ci si pe ceilalti competitori, cu exceptia lui Raymond si Constantina.

Andrei: “Raymond si Constantina au cele mai mari sanse sa iasa castigatori in momentul de fata, dar pana la sfarsit nu se stie.”
Mirela: “Vorbim business. Pe Andrei il intereseaza Oana in sensul de <<concurenta castigatoare>>”.
Laur: “Eu am spus ca Oana este importanta pentru toata lumea nu numai pentru Andrei.”
Andrei: “Da, pentru toata lumea este acelasi lucru.”
Mirela Boureanu: “Si pentru Grigore-Mariana?”
Laur: “In afara de Raymond-Constantina, pentru toata lumea.”