Gala Mireasa Pentru Fiul Meu dezlantuie noi discutii aprinse intre concurenti in editia din 23 noiembrie

Mireasa Pentru Fiul Meu continua, sambata, cu gala saptamanala. In editia de ieri am vazut cum noi discutii aprinse si-au facut loc in Casa concurentilor, insa tot raul e spre bine. 

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu: Traian și Corina au împlinit o lună de relație, iar cu acest prilej bărbatul i-a facut un cadou dragut. Tot in editia de ieri am vazut cum Raymond s-a certat cu Traian, iar Constantina s-a bagat si ea in intriga si a afirmat ca Iuliana este intriganta.

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu. Constantina: Iuliana este intrigantă! 

Discuția dintre Raymond și Traian scoate la iveală alte detalii. Constantina susține că mama acestuia este o femeie intrigantă.

Aceasta a declarat că Iuliana încearcă să pară bună, însă în realitate vrea să provoace conflicte atât între fete, cât și între mame și concurente.

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu: Momente tensionante! Raymond, către Traian: Ești pistol cu apă, tinere! 

Momentele plăcute din Casă nu au durat prea mult. O nouă discuție a apărut între Raymond și Traian, care susține că mama acestuia, Iuliana, ar fi îmbrâncit o fată, în baie.

La rândul ei, femeia a negat toate acuzațiile ce i se aduc, ceea ce l-a enervat pe Raymond, care a afirmat că cei doi au venit în competiție pentru a se face remarcat.

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu: Oana şi Gina au inaugurat “Camera de Interviuri”

Gina și Oana sunt primele concurente care au pășit în ”Camera de Interviuri”.

Cele două tinere au inaugurat încăperea ce va fi folosită de fiecare persoană care se află în competiție, pentru a se adresa celor de afară, fără ca mesajul lor să fie cunoscut de alte oamenii aflați în Casă.

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu: La mulți ani, Traian şi Corina! Au împlinit o lună de relație! 

Traian și Corina au împlinit o lună de relație, iar cu acest prilej bărbatul i-a dăruit un ursuleț de pluș.

Emoționați, cei doi s-au sărutat pătimaș, precum doi adolescenți.

Vezi cum au sărbătorit cei doi aniversarea unei luni de relație!